VI ÄR EXPERTER PÅ

VERKSAMHETSKRITISKA SYSTEM

Vad vi gör

Vi hjälper våra kunder att lyckas med sin verksamhet genom att erbjuda kvalificerade konsulttjänster, och vi har särskild kompetens när det finns högt ställda krav på systemens säkerhet och tillförlitlighet.

Vi har tillsammans med våra beställare levererat flertalet spännande uppdrag. Vi har till exempel utvecklat det tekniska ledningssystemet för övervakning av Östersjön och Nordsjön, tagit fram programvara för strålbehandling av cancer och byggt system för att hantera företags och offentlig förvaltnings kundkontakter.

Våra kunders krav präglar hela vår verksamhet. Oavsett vilken del av företaget det gäller, och oavsett vilket uppdrag vi åtar oss.
De påverkar det sätt vi organiserar arbetet, våra kvalitetssäkringssystem, hur vi väljer underleverantörer och till och med hur vi utformar våra arbetsplatser.

Vi är ett konsultföretag inriktat på avancerad verksamhets- och systemutveckling i företag och organisationer, där kraven på säkerhet och tillförlitlighet är särskilt högt ställda.

upphandling

Systemarbete

Vi tillhandahåller stöd till kunder som har behov av att upphandla tekniska system för att få verksamheten att fungera effektivare. Detta gör vi genom att stödja med behovsutredningar, framtagning av specifikationer, genomförande av upphandling och oberoende tester.

Läs mer
systemutveckling

Systemutveckling

Vi åtar oss att utveckla produkter och system, med rätt innehåll, av rätt kvalitet och vid rätt tidpunkt. Vi åtar oss också att ta hand om förvaltning av produkter och system.

Läs mer
kompetensstod

Utbildning

Våra erfarna och resultatinriktade konsulter delar med sig av sin kompetens och erfarenheter i utbildningsform. Vi utbildar i teknisk projektledning, kravanalys, systemarkitektur, upphandling av komplexa tekniska system, systemutveckling, systemintegration och test.

Läs mer

Exempel på levererade uppdrag

Företag vi arbetar med

Vi är väldigt stolta över de långvariga samarbeten vi har byggt upp med våra kunder. Bland våra kunder återfinns privata företag såväl som myndigheter.

  • Andreas Kristoffersson
    Andreas Kristoffersson

Önskar du mer information? Kontakta då Andreas.

Kontakta oss

Vill du snabbt komma i kontakt med oss? Ring oss då på 018-610 22 50, eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.